Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 1 februari 2016

Efter morgonens läkarbesök

kan vi konstatera att jag nog är frisk som en nötkärna (peppar peppar tvi tvi tvi.)
Vi ska ta lite blodprover och sånt också, och jag ska mäta blodtryck och puls hos en sjuksköterska tre gånger, men det ser lovande ut.
Blodtrycket var "åt det låga hållet", 110/70 och det är väl det jag märker av när det snurrar till.
Hon var snorbra, jag ska alltid boka tid hos henne framöver.
Heja unga ambitiösa kvinnliga läkare, säger jag (som kan välja!).

Nu ska jag fördjupa mig i Sjuan igen. Och det är sådan jäkla full fart framåt att ingenting får komma i vägen, för då spricker inlämning första mars så att det skriker om det.
15 februari hade jag tänkt vara klar för att redigera, vi kan väl säga att det kommer jag verkligen inte att nå. Går nu mot första mars, som var mitt mål för inlämning till Forum. Jag får helt enkelt redigera under några dagar istället för i två veckor.
Det funkar, det vet jag.

Gloria är slutkorrad och kommentarerna inskickade.
Jag kan inte längre påverka något, så lycka till min fina, fina bok.
Hoppas att du flyger lååååångt!

5 kommentarer:

Ezter sa...

Spännande med Gloria och Sjuan hinner du klart med i tid :)

Linas drake sa...

Lycka till med skrivandet idag, man jobbar ju ofta som bäst under tidspress... :-)

Ebba Range sa...

Hoppas att proverna visar att allt är bra. Antar att D-vitaminprov inte ingick ... men eftersom läkaren var snorbra kan du nog be om det vid tillfälle.
Tar du D-vitamnin varje dag? Om inte börja med det, köp Holistic D3 på hälsokosten o ta en klick olja till varje kapsel så tas vitaminet upp ordentligt. Köp inget annat märke, lita på mig. Du vet väl om att jag har haft grav brist ... hamnade ju till o med på löpet när jag berättade offentligt.
Men vi lever i en fri värld - ganska i alla fall - så du gör som du vill med mitt råd.
Väldigt nyfiken på Gloria och sjuan - lycka till med deadline!

Simona sa...

Hipp hipp hurra för Gloria!

Åsa Hellberg sa...

Tack allihop!