mjölksyra redan när jag gick upp för trapporna till Friskis, och passet var så tungt så tungt.
Jag hade både ätit och druckit bra innan, så det var väl bara en sådan dag förmodar jag.
Jag har aldrig varit mer tacksam när ett pass var över än idag.
Nu har jag ätit BRÖD till lunch.
Kung Markattas ekologiska, osötade fullkorn med smör, skinka och fransk senap.
Vet ni hur gott det var?
Sjuan, jag är REDO!
Mina föreläsningar.
Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras.
Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka.
Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling.
Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.
För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.
Bokning sker via Författarcentrum
2 kommentarer:
Det kan jag tänka mig att det smakade bra!
Fantastiskt, Ezter, fantastiskt!
Skicka en kommentar