Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 13 juli 2017

Idag fyller min mamma år,

och som vanligt den 13 juli så är det fint väder på västkusten. Alltid på hennes födelsedag.
Grattis mamma, vi firar när vi kommer om ett par veckor!

Idag är det fint här också, om än blåsigt och inte särskilt varmt. 18-19 grader max idag, men det är ju utomhusväder i alla fall.
Jag jobbar först, går ut sen.

Någon gång i livet vore det fantastiskt att få vara ledig en hel sommar; ledig som i att ta bilen – eller något annat fordon – och resa dit det behagar mig i ett par månader.
Jag skulle gärna bila genom Schweiz någon gång. Jag har gjort det vid ett tillfälle, men då skulle vi från punkt A till B (Lugano, som gränsar till Italien) och stannade ingenstans.
Norge vill jag också se mer av.

Jaja.
Nu jobbar jag och det är väldigt bra det också!
Ledig ska jag vara om jag har råd någon gång.

Just nu redigerar jag ju åttan men har också börjat planera för nian, tian och elvan.
Om inte nian blir den jag har skrivit lite på ...
Många böcker i huvudet. Men de ska ned på papper också.

NU börjar dagens redigering.

1 kommentar:

Simona sa...

Jag skulle vilja se fjordar i Norge.