Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 10 augusti 2017

Idag ska jag träffa Carina.

Vi har inte sett på minst 35 år. Vi jobbade och bodde tillsammans i Göteborg men sedan drog hon ut i världen och vi har inte haft kontakt sedan dess.
Numera bor hon i Australien där hon har sin familj, men är hemma i sommar för att hälsa på svenska släkten. Nu är hon hos sin syrra i Sjöstaden (bara en sån sak. Det är sju kilometer dit härifrån) och vi ska ses på lunch.
Tack Facebook. Ibland är du himla bra!

Annars då?
Jag ska prata med mig förläggare i eftermiddag (är lite nervös för det). På lördag fyller Jonathan år så i morgon ska jag fixa present innan jag jobbar igen (om inte Teresa har sagt nej till alla mina idéer, då får jag psykbryta över helgen och komma igen på måndag.)
Håll en tumme!




3 kommentarer:

Robert W sa...

Tumme hålles! :)

Spader Madame sa...

Håller alltid tumme för dig!

Åsa Hellberg sa...

Tack vare er gick det braaaaaa! :)