Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 30 november 2017

Inget nytt under solen.

Jo, att den skiner är nytt! Hurra för det för då slipper jag oroa mig för min vindrutetorkare.

Idag går alla ytterkläder iväg, och så många par skor som får plats. Kläder slänger jag ned i sopsäckar. De hinner inte bli skrynkliga innan jag hänger upp dem igen.
Skorna får stå på golvet i nya garderoben.
Alltså det där med skjutdörrar är inte riktigt min grej. Får se om jag lyfter av dem någon gång, kanske. Det går bara att öppna en del (av tre) i taget och det känns trångt i öppningen.

Men jag fick in allt, det är ju fantastiskt. Och skorna, som idag hänger bakom min sovrumsdörr, och står på golvet i alla garderober, får kanske plats på golvet i garderoben. Hoppas det.

En väninna ska komma och titta idag och sedan ska vi fika, men det får nog ske på ett café.
Än så länge har jag inga stolar i min lilla lya.

Det var det. Torsdag.
Inte så många dagar kvar nu.
I morgon kommer jag in i garaget. Håll en tumme för att platsen är lättparkerad!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det håller jag båda tummarna för! En svår parkering är inget kul att ha!

Åsa Hellberg sa...

Nej, precis:)