Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Hösten 2018Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a 14.20 Skiljebo bibliotek /Västerås

28-30:e Bokmässa Göteborg

Okt 6:e Skärhamns bibliotek / Tjörn

Okt 16e evenemang Bonniers bokklubb

Nov 22:a Fristad bibliotek /Borås


fredag 15 december 2017

Jag bloggade inte igår.
Det händer inte ofta och igår började jag skriva på ett inlägg men något hände som gjorde att jag aldrig skrev klart.

Jaja.

Nu är det fredag, jag ska strax piffa till mig och ta tvärbanan till Mall of Scandinavia. Den stannar utanför dörren där och går utanför dörren här. 33 minuter. En fredag kan jag inte tänka mig ett bättre färdmedel.
Nedan ett lite trångt och stökigt vardagsrum med i morgon blir det ordning igen. Det sista ska på plats. Jonathan och jag ska byta möbler. Han har en stor Ikeabyrå och jag har en tv-bänk. Eftersom Linnea och han har köpt världens största tv så får han min bänk och jag tar byrån som ger mig mer förvaring.

Igår hämtade jag herrskapet på Ikea, och när vi började lassa in deras fem kundvagnari min Fårda var jag övertygad om att taxin som stod bredvid skulle få köra dem hem, men med packteknik och med deras villighet att sitta som sillar i en burk, fick vi in allt. 
Helt galet.

Hoppas att ni får en fin helg!
Jag laddar för måndag. Då påbörjar jag slutredigeringen av Ett oväntat besök.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Min mamma hade en Nissan Micra. Vi skickade henne att köpa en tv till oss en gång, en 28 tum, som man hade på den tiden. Bilen jämte, en Merca, hade köpt en likadan. Mamma fick in tv:n i bilen, med kartongen intakt. Mannen med Mercan fick ta av kartongen för att få in tv:n...

Åsa Hellberg sa...

Inte förvånad. Småbilar är smartare planerade tror jag.