Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 30 augusti 2024

Somnade 22, vaknade 01 av åska, somnade om 03

 Det som skulle bli min långa sömnnatt  blev hackig och konstig. Jag vaknade halv sju, och har inte kommit igång än.

Jo, det har jag, men inte med jobbet.. 

Jag har packat det mesta däremot, kolla vikter på bagage och sånt. Jag tar ingen dragväska för dator och handbagage den här gången, den här på håret att vara för tung  (själva väskan väger typ 2,5 kilor) och det vill jag ju inte. 

Axeln får ta vikten istället. Istället för dragvagnen använder jag en i princip viktlös väska och när jag provpackade den nu, med dator, liten handväska, etc, vägde den under 3 kilo. Då saknas glasögon jag behöver ombord.

Vad jag mer har att göra idag (eller i morgon eller söndag) är att plocka ut nya hormoner, åka till återvinningen och köpa ett datorfodral. 

Jag hade ett för stort tidigare och om jag hade haft kvar det hade det varit perfekt till datorn jag har nu, men det har jag inte. Vet inte vart det tog vägen, jag slängde det väl. Surt som tusan. Det var en present från Jonathan och hur jag kunde hiva iväg det vet jag inte. Han bryr sig inte ett dugg, det är jag som gör.

Nu har jag rest med den här datorn utan skydd och det är ju inte att rekommendera, så ett nytt behöver införskaffas. 

Typ så, när jag MÅSTE börja jobba direkt nu, samtidigt som jag lagar mat eftersom jag börjar bli hungrig. 

Tjohej

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Hoppas du kom igång som du skulle!
Trevlig helg!