Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 3 september 2024

Cypern dag 2, dag 1 av jobb.

 Då är jag igång. 

Redigering står på schemat pga omstuvad utgivning, så jag ska ägna mina två veckor åt det. Djupdyka och utveckla. Har en fyrasidigt printat dokument med Teresas anteckningar med mig,. Hon är grymt pedagogisk och har delat in det i handling, karatärer etc. Jag har inte en enda invändning mot det hon säger. Det kanske kommer men det känns inte så just nu, tvärtom har hon verkligen rätt i allt.

Det är en historia berättat i tre tidsplan, och hon ville till exempel att jag ska börja med ett annat än jag hade gjort. Det i sin tur får ju konsekvenser. Så det har jag jobbat med idag innan jag kroknade. 

Jag har också varit i havet och testat min simkunnighet och det verkade funka också i år. 

Typ så. Jag är av någon anledning inte dödstrött just nu, men borde släcka snart eftersom jag vill gå upp i tid i morgon och börja jobba. 





Flygstalj. Samma som alltid. 


Poolen där jag bor



Poolen vid systerhotellet där jag också har bott många gånger.

Det var väl det. Här är sig likt, kan man säga. Sova, jobba, siesta och äta. Varje dag samma sak. Me like a lot!





2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ha det fortsatt skönt och lycka till med skrivandet!

Åsa Hellberg sa...

Tack snälla!