Fastställt höstprogram

ÅSAS HÖSTPLANER.

SEPTEMBER:

12 september, Eskilstuna stadsbibliotek
19 september Books & Dreams, Stockholm
21 september, Biblioteket Farsta
28 september, Books & Dreams, Göteborg
29 september, Bokmässa, Göteborg . 11-12 minglar i Bonniers monter. 14.30 - 14.50 Bonniers monter, stora scenen, samtal med Teresa Knochenhauer, signering.
30 september, Bokmässa, Göteborg. 10.00 Bonniers lilla scen, samtal med Teresa Knochenhauer, signering. 12-13.30 Minglar Bonniers monter.

OKTOBER:

3 oktober, Vimmerby
4 oktober, Västervik
5 oktober, Forsbacka Bibliotek, Gävle
10 oktober, Höganäs.
11 oktober, Båstad.
12 oktober, Ystad
21 oktober, Sala stadsbibliotek
25-29 oktober, Västkusten. Återkommer med bekräftade planer i Lysekil, Tanumshede, Strömstad och Uddevalla.

NOVEMBER:
16 november, ABF Gästrikland. Ockelbo.
23 november, Vuxenskolan, Stockholm. Samtal med Annika Estassy
fredag 7 april 2017

Fruktansvärda scener från stan.

Alla i min familj är okej, men Linnea jobbar på en krog i Kungsan och hon sitter fortfarande i källaren med arbetskamraterna och får inte gå någonstans (vem som har bestämt det vet jag inte.) Det är inte så långt att gå hem, men vilken väg hon ska ta vet jag inte. Jag tror att hela centralen är avstängd och det är den vägen hon går. Stockholm omringas av vatten, så det är inte så lätt att ta sig runt om det är avspärrningar.

Någons dotter jobbade på Åhlens och skulle sluta vid den tiden lastbilen körde in i varuhuset, men hon är okej. En annan är på väg för att hämta sin tonåring som inte kan lämna stan eftersom både tåg och tunnelbana är inställt.

Jag var så upptagen med jobb att jag inte såg något av det här förrän Jonathan ringde och sa att han var okej. Han är förstås orolig för sin flickvän, men hon är ju okej i alla fall.

Mina tankar är hos dem som inte kan säga detsamma, som saknar familjemedlemmar efter dådet.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag har just fått veta att min dotter och svärson är hemma i säkerhet. Vad är det för fel på folk??? Hoppas det löser sig med Linnea också! Hon är i säkerhet, viktigast så.

Åsa Hellberg sa...

Ja, vad bra att de var hemma!