Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 25:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


fredag 7 april 2017

Fruktansvärda scener från stan.

Alla i min familj är okej, men Linnea jobbar på en krog i Kungsan och hon sitter fortfarande i källaren med arbetskamraterna och får inte gå någonstans (vem som har bestämt det vet jag inte.) Det är inte så långt att gå hem, men vilken väg hon ska ta vet jag inte. Jag tror att hela centralen är avstängd och det är den vägen hon går. Stockholm omringas av vatten, så det är inte så lätt att ta sig runt om det är avspärrningar.

Någons dotter jobbade på Åhlens och skulle sluta vid den tiden lastbilen körde in i varuhuset, men hon är okej. En annan är på väg för att hämta sin tonåring som inte kan lämna stan eftersom både tåg och tunnelbana är inställt.

Jag var så upptagen med jobb att jag inte såg något av det här förrän Jonathan ringde och sa att han var okej. Han är förstås orolig för sin flickvän, men hon är ju okej i alla fall.

Mina tankar är hos dem som inte kan säga detsamma, som saknar familjemedlemmar efter dådet.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag har just fått veta att min dotter och svärson är hemma i säkerhet. Vad är det för fel på folk??? Hoppas det löser sig med Linnea också! Hon är i säkerhet, viktigast så.

Åsa Hellberg sa...

Ja, vad bra att de var hemma!