Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Hösten 2018Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a 14.20 Skiljebo bibliotek /Västerås

28-30:e Bokmässa Göteborg

Okt 6:e Skärhamns bibliotek / Tjörn

Okt 16e evenemang Bonniers bokklubb

Nov 22:a Fristad bibliotek /Borås


måndag 24 april 2017

Jag har en fråga. Och nu måste ni våga svara.

Följer ni mig på andra ställen än på bloggen?

Jag har egentligen inga tankar på att sluta blogga, den är min dagbok och jag har fortfarande stor glädje av att gå bakåt i den och söka på olika saker. Mina resor, releaser, skrivarbetet etc är rätt noga beskrivet och det är jag så himla glad för.

Den här dagen kommer det att stå jobb, för det är mest det jag ska ägna mig åt när jag har duschat. Senare måste jag handla. Jag tar det som en mittpådagenpaus innan jag fortsätter jobba.

Hurra.
Måndag.
Alltid en härlig dag, tycker jag.
Den här veckan är speciell, men födelsedag på torsdag och SPA-dag på fredag (med agent och förläggare), så tre dagar kvar av arbete.
Om inget oförutsett ... blablalbla ... så kommer jag att hinna!

14 kommentarer:

Robert W sa...

Jag står väl som följare till din Facebooksida, men det är din blogg som jag egentligen följer. Vet inte om du även finns på Instagram, men i så fall går det mig helt förbi.

Ann-Charlotte sa...

Jag följer din blogg och ditt Instagramkonto. Tycker fortfarande mycket om bloggar :-)

Eva-Lotta sa...

Ja, både FB och insta, men bloggen är viktigast!

Spader Madame sa...

Jag följer dig här och på FB. Har inget insta.

Anonym sa...

Följer dig bara på bloggen - varje dag trots att jag sällan lämnar spår. :-)

/MoM

Ebba Range sa...

Följer bloggen ... ibland blir det dagar emellan - då läser jag ifatt och på FB!

Lisbeth Erlandsson sa...

Följer bloggen

Marie Månsson sa...

Följer dig på Instagram och läser bloggen varje dag

Kram

Anonym sa...

Läser din blogg med nöje varje dag, följer även på FB. / Monica

Kristina W sa...

Bloggen och Instagram är det som gäller. Visste inte att du hade en FB:sida - även om jag borde ha förstått det eftersom i stort sett alla personer finns på FB :)
Tycker att det är en bra blandning med blogg där man kan skriva lite mer och något annat socialt medium som är mer begränsat.

Anonym sa...

Blogg,insta och fb. Men det är bloggen som jag går in på varje kväll innan jag somnar för att se om du har skrivet nått. /Meit

lillalenah sa...

Jag följer dej på bloggen och på Instagram. Jag uppskattar verkligen båda.. Jag har inte FB, jag har vågat vägra. Kram på dej!

Åsa Hellberg sa...

Tack alla!!

Elisabet Nielsen sa...

Då skall vi se. Jag följer dig här, på bloggen. Och på Facebook. Och Instagram, där jag själv bara kan lämna kommentarer eftersom min mobil är osmart.

Sedan följer jag dig också GoodReads (bra ställe att hålla reda på böcker man läst och böcker man vill läsa). Jag tror till och med att jag följer dig på Twitter.

Om det börjar låta stalkervarning är det för att jag försöker hålla örat mot marken och hålla koll på vad som är på gång i Romancesverige, där du och din RomCom är en bit i pusslet av helheten.

Så många bloggar i romanceblogossfären har tystnat eller lagts på is det senaste året och speciellt sedan Simona tog en bloggpaus har informationsflödena kring romance sinat markant. Jag skummar nu de flöden som återstår litet extra noga för att hålla mig uppdaterad.

Sedan är ju din blogg i sig själv så härlig att läsa!