Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 3 april 2017

Jag har helt enkelt glömt bort att blogga idag.

Så kan det gå.
Jag lät mig somna om några gånger i morse, vilket var bra eftersom jag fortfarande var trött efter utflykten till Skövde i lördags.
Sedan direkt på manuset som jag är rätt att jag läste lite för fort, så jag måste gå tillbaka i morgon igen.
Anyhow. Jag åkte till centrum. Tog en promenad. Handlade. Lagade mat för fy tusan vad hungrig jag var.
Nu ska jag dricka en kopp kaffe och se det allra sista avsnittet av Big little lies, i min säng.
Jag har inte läst boken, har inte en aning om vem som är mördad eller vem som har gjort vad. Det är mycket skickligt upplagt, måste jag säga, och jag förmodar att boken är lika smart.

Det var väl det.
I morgon är det gaspedal igen, på onsdag ska jag till förlaget och signera pocketar och äta lunch med min förläggare, på onsdag till och med söndag jobba som en gnu så får vi se var jag står då. Min redaktör vill gärna ha hälften på fredag morgon, vi får väl se hur långt jag har hunnit till dess.

Tjohej.


Inga kommentarer: