Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 21 november 2014

Idag är jag ledig,

eftersom Jonathan är här och jag ska skjutsa honom till och från operationen.
När den är klart ska jag bara mamma, det var ju ett tag sedan.
Linnea och han flyttade ungefär första juli och vi har inte setts särskilt mycket sedan dess, för när han är här är jag oftast bortrest.
Däremot messar vi ofta, ett utmärkt sätt att kommunicera kort med ett väldigt upptagen son.

I morgon ska jag göra en intervju per telefon.
En sådan där som kommer att ge sådana svar att jag kan låta min nya story rinna ur fingrarna in i dokumentet när jag återupptar berättandet på söndag. Hoppas jag.

Nästa vecka har jag en fotografering på måndag förmiddag, men när jag har sminkat av mig från den så har jag fyra obrutna skrivdagar.
På fredag ska jag äta lunch med mina gamla arbetskamrater på Maraboufabriken, där det som då hette Kraft Foods huvudkontor ligger (numera heter det Mondelez)
De har en personalbutik.
Slut på meddelandet.



3 kommentarer:

Iza sa...

Det låter trevligt att vara mamma till vuxet barn! Och personalbutik på Maraboufabriken = livsfarligt! :)

Ezter sa...

Vilken trevlig personalbutik!

Ebba Range sa...

Trevligt att vara mamma, författare och läsare - nästan på en gång.