Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 12 maj 2015

Det var väldigt trevligt igår.

Vi pratade alla alldeles för länge och sedan signerade vi böcker så det stod härliga till (är inte det ett väldigt konstigt uttryck?)

Idag ägnar jag mig åt "ny teknik". Fy f-n, för att uttrycka mig milt. Nu äntligen kom jag på hur man överför grejer från enhet ett till två, men för ett ögonblick verkade jag ha 23 kontakter och vi kan lugnt säga att jag har fler än så.
Håll en tumme för att överföringen funkar nu, as we speak. Det ska ta en stund tydligen.

Så länge ska jag bädda, städa undan på köksbordet, tömma diskmaskinen och känna efter hur trött jag är.
Jag somnade kvart över tolv, klockan ett pep Misse och då kom jag på att jag nog behövde gå på toa. Medvetslös tog jag mig fram och tillbaka till badrummet, innan jag slocknade i två timmar innan han kräktes och jag flög upp för att rädda mattan (Ikea 299:-, jag har lärt mig nu) för att sedan stupa igen och vakna lika kissenödig halv sju.
Tur då att jag bara har en grej att göra idag och det är att gå på RELEASEFEST för Simonas nya En enda hemlighet.

Tjohej, vad roligt!

28 maj, en lördag, signerar vi tillsammans i Farsta.
Kom dit!

2 kommentarer:

Ezter sa...

Teknik är tråkigt. Det ska bara fungera! Vissa nr sparas i telefonen, vissa på sim-kortet, så inte konstigt man saknar kontakter när man byter telefon! Stort irritationsmoment, tycker jag!
Releasefest låter mycket roligare!

Åsa Hellberg sa...

Inget på det här simkortet, men jag fick det att funka till sist.