Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 20 juli 2016

Vindstilla

på balkongen. För första gången den här sommaren. Parasollet rör sig inte. Det är magiskt i det som vanligtvis är ett blåshål.
Tyvärr står soffan inomhus och någon annanstans går inte att jobba, men jag kan ju gå ut och fika då och då!

4 kommentarer:

Helena sa...

Fikapauser är absolut inte att förakta i ett kreativt perspektiv :-) Bara de inte blir längre än arbetspassen ;-) Men två per dag går ju alldeles utmärkt. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Kanske en tredje på kvällen om vädret gör sig?!

Åsa Hellberg sa...

Nej man måste väl fika mer än så? :)

Elisabet Nielsen sa...

Och sedan säger alla att man skall resa sig från datorn minst en gång i timmen. Perfekt tillfälle att sätta sig på balkongen med ett glas isvatten och några körsbär eller jordgubbar och få litet frisk luft medan man rensar hjärnan.

Åsa Hellberg sa...

Elisabet; det är nog vettig att upp och hoppa då och då.