Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 5 maj 2017

Jag skulle gärna plöja 100 sidor Sonja idag,

vi får väl se hur det gå. Igår fastnade jag. Petade och petade och petade. Det tar tid, kan jag meddela. Dessutom skulle jag kunna peta i eeeevighet och det funkar ju inte. Någonstans måste man säga nu räcker det.
Men det är något speciellt när texten ligger som den ska. Det är då själva broderandet kan ta sin början.
Well.
Jag har till på onsdag på mig. På måndag ska jag på lunch i stan och jag kanske skulle ta datorn med mig och sätta mig någonstans innan dess. Det är ju faktiskt ingen dum idé alls. Andra skriver på café, det kanske jag också kan göra.

Fredag som känns som en torsdag.
Det kan bli en vinnare.




1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Tvärtom här. Torsdagen kändes som en fredag. Vi hämtade våra pass. Behöver jag ens säga hur de såg ut? Ändå såååååååååå mycket bättre än de gamla!