Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 16 december 2017

Här är jag med på ett hörn.

Klicka här.

Idag är det flyttdag. Fårdan ska försöka ta grejer som är 160 cm långa och jag tror att det enda som kan bli svårt är en vit malmbyrå från Ikea som ska hit till mig från Jonathan på Kungsholmen.
Det är inte en lång resa och om jag kan köra den beror på om vi får in mer än hälften, sedan får vi väl binda fast den på något sätt.
Jag ska också flytta en lika lång bordsskiva och stereobänk, men det kommer nog att gå eftersom det är bordet är platt och stereobänken låg om än lång.

Det var väl det, så länge.
Hej hopp.


4 kommentarer:

Simona sa...

Kämpa Hellbergs!

Fin film, vad roligt att se!

Eva-Lotta sa...

Lycka till!

Elisabet Nielsen sa...

Lycka till!

Åsa Hellberg sa...

Tack, det gick toppenbra!