Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 27 juni 2024

Min fina España por favor

 har gått till final i året feelgood. Tjohej på det och att mina följare var snälla och röstade.



Alltså det där med att den som har möjlighet att tjata sig till röster (som jag då) går till final är ju lite orättvist. Jag vet inte alls hur många det är som röstar, men har man många följare är ju det antagligen en fördel, såklart, även om mina bokföljare också följer många andra. 

Nu är det i alla fall rättvist för en jury tar över och läser de fyra finalisterna. Nu tror jag inte att min gula bok vinner, det tror jag att Ruth Kvarnströms De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel gör, men kul ändå att vara i final. Vinnaren presenteras på Feelgoodfestivalen i augusti. 

Det är varmt hos mig, i morse vakande jag klockan tio i fem och klev upp för det var liksom ingen idé att ens försöka somna om. Men fem timmar är för lite så jag kommer garanterat att somna om. Ska i alla fall börja jobba nu så får vi se hur långt jag kommer. 

Tjohoo!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Grattis!
Och vet du vad? Den 20/8 kommer du till ”mitt” bibliotek och jag har just anmält både mig och Ethel till det☺️

Åsa Hellberg sa...

Markaryd? Tjohooo!