Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 18 juli 2014

Jag ser oerhört mycket fram emot dagens skrivpass.

Men måste hänga upp tvätt först.

Jag vet inte riktigt vad det är som gör att det är så galet roligt att skriva just nu, för det är det verkligen inte alltid, men jag tror att det beror på att jag känner att manuset får precis den energi som jag tror att det saknade.
Min förläggare sa inget om det, inte min testläsare Nisse heller, det är en känsla som jag själv har haft ett tag, och då måste jag göra något åt den.
När jag berättade det för förläggaren sa hon däremot kör.

Vad gör ni? Är det någon utöver mina författarvänner och jag som jobbar just nu?

4 kommentarer:

Unknown sa...

Fortfarande semester :) åker till Grebbestad över helgen och träffar vänner. Ha en fin skrivardag nu när du är inne i flytet! Ser framemot boken :)

Simona sa...

Jag kämpar på jag med! Höras? Puss!

Anonym sa...

jag jobbar till på tisdag - semester från onsdag. Känns rätt bra faktiskt.
Sanna

Unknown sa...

jag jobbar hela sommaren å går sen in å sista året i mitt masterprogram :)