Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 27 juli 2014

Har jag sagt att min nya hobby är att dansa?

Tyvärr har min mac alldeles för mycket diskant för att musiken till dansen (ABBA) ska bli riktigt njutbar, så idag har den fått högtalare av Nisse.
Det kommer att bli strålande danskvällar här framöver.

Annars har den här dagen handlat mest om väder, tror jag. Min balkong är totalt dyblöt, trots att jag har en ovanför mig. Det har liksom blåsregnat på snedden här i förorten, och blixtrat så mycket att jag var tvungen att dra för gardinerna.
Nu är uppmattorna dygnsura och vi får hoppas att de torkar i morgon, för då ska det bli sol och varmt igen.

Själv ska jag jobba hela veckan, och i morgon ska det bli superroligt eftersom Simona och jag ska sätta ihop vår föreläsning till bokmässan.
"All you need is love."
Det kommer att bli så galet bra; seriöst och väldigt underhållande. Vi tar ju det där på största allvar, båda två, men det gör ju inget om man skrattar lite också
12.00 på lördagen.

Resten av den här dagen ska jag äta och läsa.
Ikväll hoppas jag att det går en snorbra film.
Om inte så fortsätter jag nog med läseriet.

Vad gör ni?

2 kommentarer:

Izabella sa...

Det låter som om jag skulle behöva åka på bokmässan i år :-) Vad gör jag? Tja... läser, latar mig, njuter av god mat och dryck då och då, tar det lite piano. Det är min sista lediga vecka.

Åsa Hellberg sa...

Ja, kom Izabella, hela mässan är jättehärlig!