Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Hösten 2018Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a 14.20 Skiljebo bibliotek /Västerås

28-30:e Bokmässa Göteborg

Okt 6:e Skärhamns bibliotek / Tjörn

Okt 16e evenemang Bonniers bokklubb

Nov 22:a Fristad bibliotek /Borås


torsdag 4 december 2014

Nej, jag är inte förvånad

när det visar sig att SD:s väljare är främlingsfientliga, inte särskilt missnöjda som vi andra önskar att de var. De har både jobb, familj och vänner.
De gillar helt enkelt inte människor som inte ser ut, tänker och känner, som dem.

Så sorry, pensionärer.
De har faktiskt inte en enda tanke på er.
De har en enda sak i huvudet.
Att inga andra än blondiner ska få komma in i Sverige.

2 kommentarer:

Robert W sa...

Ett problem tycker jag är den enorma polariseringen i invandringsfrågan. Antingen måste man tycka att det inte är några som helst problem om det kommer 100000 flyktingar om året till Sverige och att vi tar emot betydligt fler än några andra länder i Europa, framför allt jämfört med vår folkmängd, eller också är man rasist och främlingsfientlig. Jag är övertygad om att Sverigedemokraterna skulle ha betydligt lägre siffror om det funnes andra partier som vågade säga att det faktiskt inte är möjligt att integrera så många så snabbt.
I Stockholm har man "löst" problemet genom att skapa segregerade bostadsområden. Villor och svindyra bostadsrätter till de vita, infödda svenskarna, medan invandrare placeras i Rinkeby och Tensta. Men det tycker inte jag är en bra metod i längden.
Kan man inte få vara antirasist och ändå vilja ha en mer realistisk invandringspolitik? Var finns den tredje ståndpunkten?

Ezter sa...

Jag blir så trött på att en liten klick ska kunna ställa till så mycket jävelskap! Extraval, bara för att SD ska bråka... Blir ju samma igen och igen och igen...