Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 8 januari 2016

Det dansar tussar från himlen.

Många och sakta.
Inne är det mörkt. Jag har sådana här mulna dagar ett fönster fördraget eftersom jag inte vill att någon ser in i lägenheten (man ser det mesta när lampor är tända) men det gör inget. Jag ser snöfallet från de två stora fönstren som vetter åt andra hållet.

Jag sitter i soffan i morgonrock, galet nöjd med att ha tränat utan värk.
För exakt två månader hade jag min sista natt med fruktansvärda smärtor och efter det har det långsamt vänt till att jag idag kan säga att jag är mer eller mindre smärtfri.
Det som återstår är stelheten och den kan jag inte göra så mycket åt än.

Jag har fortfarande en förhoppning om att frusenheten ska börja tina tills i maj (och att inte andra axeln ska drabbas, såklart.)
Peppar peppar.
Tjohej.
NU ska jag jobba en stund!


2 kommentarer:

Ezter sa...

Det låter som det går på rätt håll :)

Simona sa...

Herregud så skönt om det är över snart, vilken jäkla pärs, helt galet.