Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 27 september 2016

Knäckt och donat med

sitter jag nu återigen i soffan i morgonrock. Jag har en ispåse (en som jag använde frekvent när jag hade som värst ont i min frozen shoulder) liggande på halsen och ett stort glas vatten bredvid mig.
Allt enligt order från den superbraiga kiropraktorn; en kvinna  - älskar kvinnor och vill helst undvika män som behandlare - som knäckte mig på fyra ställen. Två i nacken och två i ryggen och så hittade hon en jäkligt öm muskel långt ned i ryggen.
Knäck säger det. Lite coolt att det där funkar ändå.

Hela högersidan var spänd, vilket väl delvis beror på att vänster var rätt oanvänd ett tag men jag har haft lite ryggproblem långt innan det.
Har dock inte känt ett dugg av det sedan jag började träna.
Heja träning!

Det var det. När jag har isat klart ska jag jobba ett tag.
Tjohej på det.




1 kommentar:

Agneta sa...

Har varit hos kiropraktor en gång bara, men fy sjutton vad effektivt det var! Jag blev knäckt i nacke, rygg, höft och högerarm (tennisarmbågen) - jätteläskigt när det knäcker till, men sååå skönt efteråt. Gick därifrån som en ny människa!

Hoppas du slipper nackspärr på ett tag!
Såg på Fråga doktorn i måndags, (gillar när sjukgymnasten är där), han tipsade om enkla övningar med foamroller för rygg och nacke. (Måste skaffa mig en sådan rulle.) Kanske kan vara något för dig också?