Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 29 september 2016

Min nacke blev inte bättre häromdagen,

men jag har en ny tid inbokad den 10:e. Lite långt, men det fanns inget innan det.
Hon rekommenderade is framför värme, så jag tänkte köra med en omgång nu innan jag kickar igång nästa kapitel av åttan.

Idag har jag fortsatt rensa, tänka och skriva och är mycket nöjdare än jag trodde. Det känns toppen inför fortsättningen.
Hurra.

Med isen verkar ska jag gulla med min supertrötta katt som just kom från sovrummet till soffan.  Det kan vara vädret som gör honom extra djupsovande. Vi låg i sängen ett tag och han märkte inte ens att jag gick upp och lämnade honom där att sova vidare.
Det händer aldrig nästan.

Det var väl det.
Vi hörs!


5 kommentarer:

Linas drake sa...

Det kostade väl på att hålla konsert för dig igår morse, klart han är trött... :-)

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag tror att du har helt rätt!

Annika Estassy sa...

För några år sedan drabbades jag av nackspärr som aldrig släppte. Det tog 5 behandlingar innan jag blev bra. Så hav tålamod!

Åsa Hellberg sa...

Tack, jag ska ha det!

Angelika sa...

Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)