Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 1 maj 2017

Man borde kunna använda någon av dessa idag.



Jag har hängt undan allt vintrigt utom en och det är ju verkligen på tiden.
Jackan närmast kameran är en lastgammal favvis. Eftersom jag inte hittar någon motsvarande så får den hänga med sitt 16:e år också. 

Deklarera, sa ni?
JAG ÄR KLAR!
Så himla skönt. 
Resten av dagen ska jag fortsätta läsa. När solen vid 12-tiden kommer in på balkongen ska jag lägga ut mattan medan stolarna står i duschen och droppar av sig efter skurning.

Fin söndagsmåndag så här långt.





2 kommentarer:

lillalenah sa...

TACK Åsa för tipset!! Så himla skönt, nu står min plast också i duschen o torkar, väggarna är skrubbade o balkonggolvet tar jag i morgon YES!! Mina örter har överlevt,redan knoppar på gräslöken. Denna gräslök som stått i samma kruka 10-15 år...aldrig omplanterad..fattar inte att den orkar.Ha en fortsatt fin söndag!

Åsa Hellberg sa...

Härligt! :)