Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 6 september 2024

Sjuk på Cypern

 och det är inte första gången. Tack och lov, peppar peppar, är det inte Corona utan bara en vanlig förkylning (har testat 2 ggr). Coronan kändes, har haft det två gånger, hårdare, på något sätt, så visste rätt säkert att det inte var det.








En nyklippt Selma!

Men det är klart att det inte är kul att bli förkyld här återigen. En gång låg jag en vecka av två, den andra gången gick det lite snabbare. Sedan har jag ju vid två tillfällen kommit hem med skit, förra året med Corona. 

Så trots mask och grejer, måste jag har blivit smittat på Arlanda, flyget eller köerna på Larnaca flygplats. Någon nära kontakt har jag ju inte med en enda människa, men jag blir smittad ändå, kanske just för att jag inte har kontakt och mitt immunförsvar aldrig behöver jobba. 

Well. Är glad så länge det inte är halsfluss eller någon maginfektion som utlöser mer av mitt psoriasis. 

Det här är dag 2 av inomhus. Att vara ute i 31 graders värme känns omysigt. I morgon kanske. Hoppas!

Jag jobbar istället. Inte i full fart, men halv i alla fall. Gott så. Bara jag blir frisk till hemresan är jag glad. Jag är livrädd för förkylning och flygplan. Fy satan. 

Där har vi det. Dag 4 av arbete på Cypern. Tjoattjo!



 

3 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Attans! Hoppas förkylningen inte blir långvarig. Att flyga och vara sjuk är verkligen hemskt.

Eva-Lotta sa...

Krya på dig ❤️‍🩹

Åsa Hellberg sa...

tack!