Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 9 oktober 2024

Drog jag mig undan på båten?

 Icke sa Nicke. Jag roade mig kungligt, faktiskt. Så roliga deltagare på scenen: Grynet Molvig, Karl-Fredrik från Heklaholm, Dermot Clemenger, Jan Guillou, Malin Haawind, Birgitta Piper, Amelia Adamo och Agneta Ljungman (som äger Netaresor som var arrangör). Sedan var det artister, folk bakom scenen och Josefina från mitt förlag. 

Och så var ju rummet fyllt av härliga kvinnor, över 300 st, där de flesta var pensionärer. Få män, men förhoppningsvis hade de lika kul som kvinnorna. Om inte får de skylla sig själva, för det var DRAG på de här damerna. Härliga och glada. De drack massor. 

Så jag sjöng och dansade hela kvällen, och var övertygad om att jag skulle vakna utan röst och med feber. Istället vaknade jag pigg och nyter utan huvudvärk och med perfekt röst! Det var det sjukaste. Jag som kan bli hes av att prata i en timma vrålsjöng till Abbalåt efter Abbalåt och det märktes inte ens dagen efter. Otroligt!

Jag kom hem vid tre igår, och idag har jag hämtat Selma, det är ett galet regnväder här så vi kommer att hålla oss inne idag. Bara kissochbajspromenader. Jag ska redigera i alla fall 10 sidor av Viva España.


Selma i fönstret, jag i fåtöljen, på tv:n går en serie jag ser med ena ögat. Det är mörkt som satan inne också idag så vi har massor av lampor tända.
 



Inga kommentarer: