Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 28 juni 2014

God morgon.

Det här är morgonen efter dagen då sonen flyttade ut, och jag sov gott i natt.
Så fort jag kom hem från körningen av sista lasset, la jag in mina nytvättad kläder i de tömda garderoberna i sonens rum.
Det kändes mycket bra, faktiskt. Nu hänger mina fina sommarklänningar på rad och väntar på att få användas igen.
Jag använde dem på Mallorca. En ny varje kväll. Den finaste var nog en blekgul som jag köpte på Vero Moda för en hundring.

Idag ska vi fortsätta köra grejer; dator och teve. Och så ska vi ta grejer hit från deras lilla lägenhet. Ett bord och en dörr (!) bland annat. Antingen kan vi låna en bil eller så får vi hyra en liten lastbil.
Vi ska passa på att blocketshoppa samtidigt, de behöver minst en byrå till, och har man en större bil är det bara att åka förbi säljaren och hämta.

Rummet ska få stå orört. Jag kommer behöva kattvakt emellanåt, och då får sonen bo här,  och dessutom är det trevligt med att gästrum.

Åsa, särbo, inga hemmavarande barn (Men släppa taget? Aldrig i livet!!)
Jösses.




Inga kommentarer: