Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 13 juni 2014

Om jag hade varit ett resebolag,

typ Ving, Fritidsresor, Apollo, så hade jag skickat iväg mig till semesterort för 50-plussare. Fatta vilka bra resereportage vi skull kunna skriva. Jag skriver vi, eftersom jag behöver ha med min fotograf Nisse.
Eller så inte.
Det går bra med bara mig också.
Jag har ju rest själv så att jag vet att jag klarar det nu. Hurra och heja mig (som aldrig har haft större reslust än nu.)

Annars så ska jag invänta klänning(ar) idag.
Har beställt på nätet.
Två likadana men med avsevärd prisskillnad.
Den första ska därför skickas tillbaka direkt. Den andra hittade jag av en slump dagen efter den första, och då den var på rea blev det otroligt mycket billigare att köpa exakt samma klänning där istället.
Det känns som om jag har TJÄNAT pengar på den här klänningen. Låt oss därför hoppas att den passar, jag är vanligtvis inte så bra på att fynda.

Annars har jag just ätit frukostlunch. Omelett på tre ägg, en tomat och massor av gröna blad (är lite insnöad på det just nu) toppat med en skvätt pepprig olivolja.
Jag känner hur ofantligt nyttig jag är.
Och troligtvis blir jag bara snyggare och snyggare av det.
Känns som om det är viktigt om jag nu blir anlitad som resereporter.

Inga kommentarer: