Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 26 november 2014

Jag är sugen på att göra om den här sidan,

alltså utseendet på den. Jag tycker att texterna bli så små och ihoptryckta, och det är trots allt det som står skrivet som är det viktigaste.
Jag gör det någon dag när jag har tid.
Det har jag inte för tillfället.
Jag är fortfarande skjutsare/mamma, författare, tvättare och adventspyntar, i precis den ordningen just nu.

Och där har ni min prioritetslista för ögonblicket.
Det ska upp granslingor runt fönstren.
Jag tror att det blir grymt!

Jag vill inte säga att det bästa med julen är att plocka bort den, men det är så det brukar kännas när det är över och tomtarna åker tillbaka in i sin kartong.
Det är då det börjar ljusna ute bara en aning dag för dag och någon form av vår är på väg, även om den fortfarande är långt borta.
Visst är det härligt?

Nu skjutsa.
Puss på er allihop.





6 kommentarer:

Ebba Range sa...

Ska bli spännande att se förnyelsen här. Jag tänkte göra om min för ett tag sedan ... men tycker att Blogger ändrar mellan gångerna jag är där. Men skam den som ger sig! Din blogg är alltid tilltalande - grön som röd.

Ezter sa...

Det är kul att göra om ibland! Jag tycker absolut julen är bäst när den är över!

Ezter sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ezter sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kati sa...

Det är lätt att gå in och bredda sidan under mall/Justera bredder. Det är ett problem jag med haft då jag gärna vill ha spalter både till höger och vänster, att texten blir så smal.. men det går lätt att fixa. :)

Åsa Hellberg sa...

Kati; jag vet, men kan inte centrera headern ... och då blir det inte fint:)