Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 26 september 2016

I morgon ska jag till kiropraktorn

med nacken som fortfarande inte är helt bra. Det svänger lite fram och tillbaka kan man väl säga. Nåväl, i morgon halv tolv och det ser jag fram emot.
Har aldrig varit hos en kiropraktor tidigare, däremot hos naprapat (den senaste jag vara hos gjorde mig så illa med massagen och var såpass oinkännande att jag aldrig mer går tillbaka dit.)

Idag ska jag i alla fall jobba. Har pratat bort morgontimmen, men nu har jag ätit frukost (ägg och avokado, olivolja och örtsalt = lchf), hällt upp dagens tredje kopp kaffe. Himlen mörknar och herrejösses vad jag längtar efter en riktigt höststorm. Hoppas det kommer en snart!
Eller för resten. Vänta tills balkongsäsongen är över.
Så här ser det fortfarande ut hos mig. Bilden tog jag i morse.






3 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Hoppas det går bra hos kiropraktorn. Och balkongen ser fortfarande sommarfin ut med alla blommorna.

Ezter sa...

Dumma nacke! Hoppas det blir bättre nu då. Igår kväll fick jag mitt femte barnbarn :) En fin kille!

Simona sa...

Vad fint!