Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 5 maj 2024

Nu har jag ansökt om ESTA.

 men inte fått godkänt än. Det kan ta typ 72 timmar. Senast jag sökte, tog det ett par, har jag för mig. Det var 2022 när jag åkte med Jonathan och Linnea, och då ansökte vi samtidigt. 

Men mest idag har jag korrläst. Hittills har jag nog hittat 75 smågrejer, mest irriterande upprepningar. 



Först vid matbordet och sedan i fåtöljen. 

110 sidor kvar till i morgon då jag måste börja dagen med att handla, det orkar jag bara inte idag, men resten av dagen ska jag bara jobba tills jag är klar. 

Om det fortfarande är min bästa bok?

JAAAAA!

Det regnar här idag, och det är skönt. Jag vaknade tidigt, åt lunch redan klockan tio och nu har jag vräkt i mig mackor för jag var så hungrig. Glutan och mjölkfria, med vegansk ost. Tror att vädret ska bli kasst i morgon också, och inte mig emot alls när jag vet att jag kommer att sitta klistrad vid mitt manus. 

På tisdag hämtar jag Selmis och onsdag torsdag måste jag jobba med Spanien 2.  Fredag har jag vänner här och då är jag förstås LEDIG! Lördag och söndag Spanien 2 och på måndag om en vecka åker jag till Västkusten, via Landvetter där min mamma och hennes väninna ska landa på eftermiddagen någon gång och jag har lovat att plocka upp dem där. 

Låt oss hoppas att planet är i tid så att jag kan tajma det med resan från Stockholm. Jag behöver åka ett par timmar innan de lyfter från Larnaca men kan ju hålla koll på att planet går i tid. Landar det i tid från Göteborg (som jag antar att det åker från) är ju sannolikheten större att det också avgår i tid från Cypern.

En gång fick jag 53 timmars försening från Cypern:

läs mer här

Inte mig emot. Två extra dagar i solen och jag älskade att få flyga i världens största flygplan.


Typ så, söndag. Jag var uppe väldigt tidigt så hoppas att jag kommer i säng i tid också. 



Inga kommentarer: