Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 4 maj 2024

Jag fick styra om i kalendern

 pga tidigare tryck av Det sista kapitlet, men det funkar. Behöver läsa 220 sidor på 2 dagar, men det känns inte som ett problem alls, pga dåligt väder i morgon och på måndag. Perfekt för korrläsning, alltså. 

Sedan har jag Selma tisdag till torsdag, på fredag kommer ett gäng tjejer på lunch och helgen måste jag ägna åt manus (spanien 2) och att packa en väska till Fjällbacka dit jag åker på måndag om en vecka. 

När jag kommer tillbaka ska min svägerska sova här onsdag till lördag, och jag antar att jag ska ha Selma någon dag där i alla fall. Vi har inte gjort upp det riktigt än. Sedan åker jag till New york på onsdagen efter och tiden rusar just nu, så jag behöver ha KOLL. Mitt favvisområde. Alltså planeras det, förstår ni.

En del i planen är att skaffa en ny ESTA, ett slags visum, och det ska jag fixa i morgon bitti när jag är piggelin. Då ska jag också lägga in den infon SAS behöver, det är lite mer sådant när man ska till USA.

Allt det gör jag innan jag redigerar 110 sidor.

I förrgår, igår och idag har jag nyttjat balkongen. Perfekt temp för en timmas solning. Eksemutbrottet jag fick häromdagen är på väg bort, har i alla fall inte blivit värre, tack och lov. Jag är rätt säker på att det var solariesolen som utlöste det. Jag har inte märkt något reaktion på balkongsolen de här dagarna. 




Bild som min bokförlagskollega tog efter vårt möte





Jag vädrar New York kläder

Typ så, lördag den 4e maj. 

Inga kommentarer: