Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


lördag 4 mars 2017

Sådärja.

Jag väntar på en köpare av en stor fåtölj som jag har haft stående i mitt sovrum men som bara är i vägen. Jag slänger kläder och kuddar i den, men det den är avsedd för - att sitta i - händer aldrig, så nu är det dags när jag ändå vårrensar för att få ett mer luftigt hem.
Blocket är min favvis.
Det går fort och är smidigt. Tradera har jag aldrig använt, har ni? Borde jag lägga ut mina "fina" klänningar där (om inte Helen vill ha dem) eller på Blocket?

Efter fåtöljen har åkt i väg ska jag till min core-träning.
Just idag är en dålig nackdag, men jag jobbar på med övningarna och hoppas på att det är lösningen, till sist i alla fall. På gymmet låter jag helt enkelt bli de rörelser som gör ont.

När jag kommer hem ska jag jobba. Eftersom jag fick till ett bra synopsis igår, känns det inspirerande som tusan att fortsätta med manus 9.
Jag skickade det till Teresa. Jag vet inte ens om det här är en bok för Forum och det kan vara bra att veta innan jag fortsätter med dem i åtanke.

Till sist handlar det alltid om genomförandet, även om jag på alla manus - utom det första En liten värld - har skrivit avtal långt innan ett komplett manus har funnits på plats. Nu känns det som om jag rör mig utanför min vanliga zon och då vill jag nog ha ett nytt manus klart innan jag avtalar något alls.

Det var väl det.
Lördag.
Bra dag, så här långt eller vad säger ni?3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag har handlat på Tradera, men aldrig sålt. Där kan det ju bli budgivning på klänningarna, så det är kanske bättre? Nåt som lämpar sig för bröllop? Känns som det lurar några sådana i vassen här...

Åsa Hellberg sa...

Nja,kanske bröllop, men mer middag tror jag.

Eva-Lotta sa...

Okej :) Du har säkert för liten storlek ändå ;)