Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 29 april 2024

Födelsedag, mys i Sumpan

 möte i matrummet. Där har vi senaste dagarna. 

Mötet idag gällde förstås Det sista kapitlet, som jag nog får tillbaka för slutkorrläsning i slutet av veckan. Eller kanske på måndag? JAJA, jag tror att det kommer att gå rätt lätt, men det måste ju göras. 

I morgon ska jag jobba med Spanien 2, innan jag hämtar Selma halv tre, vi ska klippa klor i Farsta halv fyra, och sedan lämnar jag henne på fredag, hoppas jag verkligen, för de ville att jag skulle ha henne tills på söndag men jag sa att jag inte pallar ha henne så många dagar just nu. Jag har deadlines och annat som jag bara måste jobba med.  Och jag får verkligen inte glömma att deklarera, för tusan!




Jag kan eventuellt ha ätit upp allihop



Min lilla skrutta

Veckan efter är hon mer eller mindre hela veckan hos mig. 

Jag hoppas att Jonathan kan ha henne ett par dagar för Linnea är i Östersund och jag har en långlunch med kompisar här plus måste deklarera moms och handla inför veckan som kommer eftersom jag inte kommer att hinna det när jag kommer tillbaka från Fjällbacka, som jag åker till måndag den 13e ... Via Göteborg där jag ska plocka upp mamma och hennes väninna när de landar från sin resa till Cypern. På tisdagen ska jag göra research, och på onsdag ska min  brorsdotter följa med till Stockholm där hennes mamma redan befinner sig. Onsdag till lördag ska min svägerska sova här, medan dottern sover hos Jonathan och Linnea ... och veckan efter det åker jag till New York.

Det är mycket nu, känns det som. 

Tjohej!




2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det låter väldigt mycket. Men roligt. Glad Valborg!

Eva-Lotta sa...

Fyller du år? Grattis 🥳 isåfall 🎈