Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 3 mars 2017

Jag vet inte vad jag har gjort idag, utöver att handla,

jag har i alla fall inte jobbat med att skriva något.
Jag har tänkt, men det är inget resultat för mig eftersom jag inte kommer fram till något. En sista kraftansträngning nu i 30 minuter (ett minisynopsis) sedan får jag vara nöjd.
Så är det ibland.

Jo, nu vet jag vad jag har gjort; jag har plockat fram klänningar som jag borde göra mig av med för att jag aldrig använder dem och för att de är alldeles för fina för att bara hänga.
En av dem är helt enkelt inte snygg på mig (den gröna), de andra passar inte (längre) som jag vill att de ska.
Så Helen, som är mindre än jag, ska få prova innan jag lägger ut dem på någon nätsajt.

från vänster: Just Cavalli, Dvf, Michael Michael Kors, Karen Millen och Karen Millen.


En jumpsuit och en klänning som jag inte trodde var snygga på mig, var riktigt fina så dem sparar jag.
Det är tillfällena att bära dem som saknas
Jag skulle utan problem kunna gå på en månads tjusiga middagar varje kväll utan att ha samma kläder två gånger. Så bokmässor och dylikt är aldrig några problem för mig, i alla fall inte när det gäller kläder ... tur då att jag ska dit i höst och lansera Sonjas andra chans.
Hurra!

Fredag och final i På spåret.
Och sedan Skavlan.
Tyvärr är första säsongen av Scott & Bailey slut. Jag gillade den, tycker om serier där varje avsnitt innehåller innehåller en början, en mitt och ett slut. Särskilt om de visas bara en gång i veckan.
När man kan vråltitta är det ju strunt samma.

Det var väl det.
Nu lite jobb då.

Ps. Två timmar senare: ETT HELT SYNOPSIS.
I alla fall en början, en mitt och ett slut på sammanlagt två sidor.
Bra jobbat, Hellberg.




Inga kommentarer: