Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 4 oktober 2014

Nu är vi här!

Jag är hos brorsan och morgonfikar med honom och syskonbarnen, sju, fyra och två år gamla.
Min svägerska sover.
Min man (inte lagligen) sover.

Vi åkte hit, 50 mil. Sedan bytte vi bil, satte på ett släp, och åkte  sex  mil till Uddevalla. Fyllde släpet med det vi hade tänkt, och så åkte vi hem igen.
Det enda vi orkade packa upp var en bäddmadrass och tv:n, sedan delade vi en flaska vin och däckade (inte av vinet är väl bäst att tillägga.)

Det blir en härlig dag på Västkusten.
Vi ska packa upp resen grejerna, ta en liten tur med bilen och ikväll ska vi äta skaldjur med min familj.
Hurra!





4 kommentarer:

Ezter sa...

Tur det inte var vinet ni däckade av!
Vi är sista helgen för året i husvagnen. När man kommer ner hit är det som om nån slår en klubba i huvudet på en. Igår em vid tvåtiden, var jag helt groggy! Kändes som jag kunde stå upp och somna!
Ha nu en helt underbar helg med dina nära och kära!

Åsa Hellberg sa...

Tack detsamma, Ezter!

Simona sa...

Skaldjur = bra grejer!

Cicci H sa...

Det låter som en toppenhelg :-)