Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 24 oktober 2014

Yes!

Bra jobbat, Hellberg, du är grym. Det här blir bra. Fantastiskt. Vilken bok.
Alla kommer att älska den. DN kommer att fylla helsidor med hyllningstexter och Augustpriset inrättar en ny klass, Årets underhållning, där Toscana sopar fullkomligt rent.
Bokförlaget Forum jublar över ännu en försäljningssuccé, författarvännerna är gröna och Hellberg själv går under jorden eftersom hon skriver på ännu en roman.

Ungefär så.
Nu ska jag till apoteket och hämta ut fler hormoner.







6 kommentarer:

Ezter sa...

Det där låter bra :)

Annika Estassy sa...

Ha ha, de där hormonerna vill jag också ha!

Ebba Range sa...

Annika; jag har exakt samma märke som Åsa!
Allt låter toppen - du vet vad du vill och tar för dig. Hell Åsa!

Anonym sa...

Ett bra scenarion :)
Jag hejar på dig!
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Annika; jag tycker att du fortfarande ser totalt osvettig ut, men behöver du tips såhar både Ebba och jag Divigel. Super om man har opererat bort livmodern.

Ezter och Sanna; tack :)

Kati sa...

Hahaha, lysande utsikter! Fortsätt så! :)
Ps boken kom idag, SÅ FIN!!