Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Hösten 2018Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a 14.20 Skiljebo bibliotek /Västerås

28-30:e Bokmässa Göteborg

Okt 6:e Skärhamns bibliotek / Tjörn

Okt 16e evenemang Bonniers bokklubb

Nov 22:a Fristad bibliotek /Borås


lördag 21 maj 2016

Nu åker ögat och jag snart till stan.

Vi ska träffa Nisse innan dagens signeringar.
Mitt öga som fortfarande är suddigt, vilket märks mest när jag hänger över datorn. Inte lika tydligt på långt håll.
Men nu har jag tvättat mina fem par glasögon sjuttioelva gånger utan att det hjälper så MÅSTE helt enkelt vara ögat.
Men så här kan det vara ett tag, tydligen. Jag har läst på. Alla svarta prickar och trådar gör mig inget, det är suddet som är störande.
För min det får det en vecka på sig att bli bra.
I juni ska jag redigera.

Tjohej och god morgon!

7 kommentarer:

Agneta Vorberg sa...

Prickar, och framförallt trådar i alla former och storlekar har jag i mina ögon, och har haft i flera år. Syns extra tydligt mot snö eller himmel ... Bara att vänja sig. Jobbigt med suddet dock, hoppas verkligen att det lägger sig snart! Går an när det bara är glasögonen, och man kan tvätta dem, men konstant?! Hell no! :)

Håller tummarna för att det är borta när du ska börja redigera. Såg förresten ett inlägg på Instagram, en person som läst Gloria, min bok och fyra andra (därav Stephen King!). Jag blev väldigt starstruck och kände att jag var i väldigt, väldigt fint sällskap! :) Jättekul för lilla mig!

Trevlig helg!

Simona sa...

Lycka till idag!

Ezter sa...

Prickar, streck och sådant ser jag hela tiden tycker jag, men suddet låter jobbigt. Tycker jag ser lite sudd med nya glasögonen, så jag putsar dem ofta... Hoppas ditt ger med sig snart!

Åsa Hellberg sa...

Agneta; hurra!

Simona Tack!

Ezter: Ja, suddet ska gå bort men prickarna lär hjärnan sig visst att leva med,

Nina Norman sa...

Jag vill inte strö salt i såren men när jag fick min glaskroppsavlossning gick det exakt 14 dagar mellan, innan jag fick på det andra ögat också.

Åsa Hellberg sa...

Nina; jag har läst att det kan hända, men ögonläkaren sa nej. Bara det inte händer förrän i juni är jag nöjd:) Hur gick det för dig, blev det komplicerat?

Nina Norman sa...

Nej inte komplicerat bara irriterande med dessa fläckar innan hjärnan ställde om sig vilken den gör. Jag har kontaktlinser på dagarna och det fungerar bättre med linser än med glasögon för mig.