Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 1 januari 2017

Men det här var ju riktigt roligt!

Jag märker att jag har funderat mycket under ledigheten, för karaktärer och konflikt är tydliga. Jag började ju med konflikten som idé den här gången och det ska bli intressant att se vart det tar vägen. Just det är jag inte hundra på, även om jag har en slutvinjett som jag tror symboliserar något snarare än är slutet på riktigt.

Nu tar jag ledigt resten av dagen och packar ned min gran och mina tomtar. Det är lika sorgligt varje år, och därför biter jag ihop och bara gört.
Hellre nu än när jag är trött på det.

1 kommentar:

Ezter sa...

God fortsättning och lycka till med idéerna!