Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
onsdag 9 maj 2018

Alltså den här dagen ...

Det började med att jag promenerade till H&M i Liljeholmen och lämnade tillbaka skorna som inte passade, och växlade pengar (1 EURO = 11, 07 idag på Forex) och när jag gick hem skulle jag hämta min nya bikini som jag hade beställt från samma ställe som jag beställer alla mina bikinis ifrån, Evanette.

På Direkten i Årstadal konstaterade vi, biträdet och jag, att det faktiskt stod att jag skulle hämta bikinin i Farsta - och suckande gick jag och plockade ut bilen och åkte dit.
Väl där frågade man efter Christoffer, eftersom det var hans namn som stod på numret jag uppgett.

Efter närmare efterforskningar insåg jag att jag hade fel sms uppe.
Det hade jag haft i Årstadal också.
Det som tillhörde min bikini var sms:et som kom efter. Där stod det uttryckligen att min bikini fanns på direkten i Årstadal.

Så efter en snabb visit till centrum, där jag hittade fler underkläder på Lindex (det går några sådana under en 17 dagars resa), kunde jag åka hem, hämta bikinin, parkera bilen och därefter trampa hemåt.

Det betyder i sin tur att min författardag gick helt åt fanders.
Det jag fick ihop är ynkedom!

Men nya tag i morgon.
Och eftersom jag har städat och tvättat allt så återstår bara packning och lite piff (ni vet ta bort hårstrån här och där ... måla naglar här och där ... och se till att ögonbrynen får färg) på fredag, alltså kan jag jobba då mer än vad jag trodde att jag skulle kunna.

I morgon går jag upp klockan 7.2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det närmar sig...

Åsa Hellberg sa...

Ja, lite för fort känns det som :)