Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
söndag 20 maj 2018

Strax efter att jag tog den här bilden från frukostenklarnade det upp.
Igår var jag i princip inte utomhus alls. Jag sov mest. Har släpat efter med det pga sjuk och bäddsoffa, och igår gick det inte längre. Jag har nog aldrig känt mig mer tömd på energi tror jag.

Skönt då att vi är här ett tag till så att jag kunde ta en dag med bara sömn utan att känna att jag måste vara ute i solen.
Senare var jag tillräckligt pigg för att jobba en timma och det är vad jag ska göra nu också när mamma sover om en stund.

Men. Det finns ingen bra arbetsplats här. Köksstolarna är alldeles för höga, fåtöljen har för höga kanter och soffan är rätt obekväm, men jag sitter ändå i den nu. Jag börjar så får vi se hur det går. Just nu är det för varmt på balkongen annars funkar det bäst att sitta där.
Ikväll är det mycket skönare.

Jaha.
Det var det.
8 dagar kvar.
Nu manus!

Inga kommentarer: