Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
tisdag 29 maj 2018

Hemma,

tvättar, äter, kollar Greys, fikar, ska strax sova en stund.
Älskar att jag städade innan jag åkte. Så skönt att inte behöva alls bry mig om det nu, istället kan jag ta hand om min packning och se till att allt blir rent.

Det var kokhett på balkongen när jag kom hem eftersom glasdörrarna har varit stängda, men nu har jag öppnat allt och så fort solen lämnar den blir det svalt även inne.

I morgon är det jobb som gäller. Sol om det blir tid över.
Tjohej, home sweet home.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen hem!
Hoppas den Goa känslan av semester ska följa med dig länge och ge krafter för det som du har framför dig.
Sanna

Robert W sa...

Välkommen tillbaka till solen och värmen ;)