Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
onsdag 2 maj 2018

Här stod mitt skrivbord igår.Det är bredvid sängen och jag kan säga att det har varit problematiskt för mig sedan jag flyttade in.
Jag har också haft en lös stapel/hylla med trådbackar i garderoben, och över den har det hängt en klädstång som har rymt skjortor och kortare plagg, men den där stapeln har gjort det omöjligt att lägga in plagg snyggt. 
Dessutom tog den golvyta som jag verkligen behöver till mina skor.
Jag hatar verkligen trådbackar!

Så igår tog jag ut den, satte in hyllor som bara var att kroka i, la in alla kläder, fick en stor hylla över där jag kan lägga sånt som gardiner typ.
Det som hängt över trådbacken tog jag ut och hängde på en klädställning bredvid sängen där skrivbordet ju flyttats.
Sedan passade jag förstås på att rensa och i eftermiddag ska jag åka med det till insamlingen.

Nu är skrivbordet ett matbord, det runda vita jag har haft hittills får hitta nya ägare, och jag är supersuperglad över att ha skrivbordet i vardagsrummet. Det hade jag i förra lägenheten (den var ju så mycket större) och trivdes så himla bra med det.
Nu blev också sovrummet luftigare och det behövs när det är så litet.

Jag är så himla nööööjd!

(Kan jag bara få sovrummet rött också vore toppen. Mörkröd fuschia typ. Fasiken vad snyggt. Eller guldmönstrad tapet på röd botten. Där har ni den. Nästa plan!)

Idag ska jag inte göra moms. Det kan jag göra i helgen och ändå vara i god tid. Jag ska skriva bok i dag. Jag gjorde klart alla siffror igår så att de bara är att lägga in i systemet. 
Wohoo.

Inga kommentarer: