Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
söndag 13 maj 2018

Fin dag igår.
Det här är bäcken nedanför brorsans hus på gården Fossum, utanför Tanumshede. Den rinner ända till Fjällbacka ... 2 mil västerut.
Vi försökte se bävern igår, istället såg vi resterna av dess framfart. Sverker har sett den/dem flera gånger, den är skygg men alltså inte omöjlig.

Idag är det fullt ställ, men ingen stress alls. Jag ska jobba nu ett par timmar, sedan ska jag ta mina tre syskonbarn till shoppingcentret eftersom det behövs en Barbie till den som fyllde åtta förra veckan.

Ikväll sover jag hos mamma och jag skulle tro att vi är uppe vid tvåtiden och åker vid tre. Det tar enligt Google en timma och fyrtio minuter till Landvetter härifrån.
När vi väl landar på Cypern tar vi en lugn kväll och tidigt i säng, så är vi utsövda nästa morgon.

Nu Flanagans mot delmålet, en kvarts bok.


3 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Trevlig resa, Åsa!

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack!

Simona sa...

Hurra vad härligt!