Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
fredag 11 maj 2018

Nu har jag,

för att citera en väldigt god vän, "kostat på mig".
En resväska och en i nylon, men fodrad, väska jag kan ha som handbagage.
Resväskan väger 2,6 kilon och handväskan 200 gr.

Totalvikt på bagaget allt invägt (hoppas jag) 18,3 kilon.
Väskan 15.

Det skiljer två kilon på den här och den andra. Det gör en hel del. Och det blir ju toppen på alla mina resor som jag gör i tjänsten inte minst. Ibland packar jag böcker och det är ju sviiiintungt.

Typ så, jag ska försöka sola en stund sedan se om jag orkar de sista mot 25 000. Just nu är jag tusen ifrån. Det kan hända att jag tar det i stugan på västkusten på söndag. Jag har längtat efter att provskriva där, för om det funkar kan jag ju åka dit oftare.

Hurra för det.

Inga kommentarer: