Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
måndag 14 maj 2018

Jaja, här är vi och ligger inne på rummet.


På grund av vråltrötthet.
Vi sov nog båda ungefär två timmar i natt. Upp två, åkte tre, och var i Göteborg strax före fem. Parkering av bil, incheckning och sedan kaffe och någon form av frukost.
Flyget lyfte åtta och tog 3, 50 hit, sedan åkte vi buss i en och en halv timma och var här cirka halv fyra svensk tid (halv 5 cypriotisk).
Lååång dag, vi kommer igen i morgon. 

I år fick vi en annan lägenhe,t med utsikt över precis hela havet. Ingen sol på balkongen när vi kom i eftermiddags men troligtvis kommer den i morgon bitti.
Det som ser ut som tält framför balkongen är hotellets matsal där vi ska äta frukost varje dag, men middag äter vi nog mest på andra ställen.
Lunch blir en macka på rummet, typ.

Det var väl det. Ikväll ska jag se The Good wife eftersom man kan se Viaplay här numera. 
Hurra!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ni får ta igen det i morgon!

Åsa Hellberg sa...

Ja, idag har i solat hela förmiddagen.