Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
tisdag 1 maj 2018

Prio ett; årets deklaration.

Prio två; deklarera moms.
Med min lilla firma skulle jag kunna deklarera momsen en gång per år, men det underlättar med en gång i kvartalen tycker jag. Det är ändå en hel del att göra, och på ett helt år kan jag bara tänka mig.
Nä, kvartalsvis passar mig perfekt.

Och grejen med siffror är att jag gillar dem. När jag väl öppnar min gamla PC så är det om inte kul så in alla fall helt okej.
Det tar några timmar men jag är väldigt stolt och glad varje gång jag har gjort det.

Deklarationen för 2017 är ju helt klar eftersom siffrorna ligger inne i programmet. Men det ska sedan föras in och på rätt sida och sånt i själva deklarationen hos Skatteverket, vilket tar mer tid än jag tror. Varje år gör jag samma misstag och tänker att det är en baggis.
I år gör jag inte det!

Nu först kaffe och frukost som laddning, sedan så.
Wohoo.


Inga kommentarer: