Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 4 juli 2019

Fotboll med Jonathan igår.

Han stekte köttet och jag gjorde tårtan.
Snöplig förlust, Sverige spelade ju så bra – i alla fall i första halvlek.
Jaja.
Bronsmatch på lördag. Jag håller en tumme.

Idag och till och med nästa onsdag är det stå på gasen i manuset. Jag ska inte träffa någon, bara jobba.
Jag har tagit ett par alvedon för nacken som efter två dagars sittande i soffan i lite onormala lägen – först med fotograferingen och igår under intervjun – så får nacken lite spel. Antingen måste jag sitta rak i ryggen eller ligga ned, hängslänga med nacken eller sitta med den vriden är aldrig okej.
Alltså ska jag vara snäll mot den idag och bara sitta rakt och fint. Det brukar numera gå över då. Min långvariga nackspärr går nog aldrig helt över, jag kommer nog i alla fall alltid att vara känslig. Men oj vilken skillnad det blev när jag bytte bäddmadrass.
Natt och dag, faktiskt.

Nu är klockan 11. Jag sov ut och har vara varit vaken en timma, men nu är det dags för jobb.
Tjoho, älsk på det urusla vädret som passar så himla bra den här intensiva veckan.




Inga kommentarer: