Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 28 juli 2019

Söndag, fortfarande galet förkyld,

och att gå ut i solen känns inte så lockande.
Istället har jag tagit ett par alvedon och är jag inne och jobbar. Jag kanske tar mig ut en stund senare, vi får väl se hur jag känner i eftermiddag.

Jonathan ligger vid poolen, han har kommit på att han faktiskt kan bli lite brun ,och nu satsar han hårt de två dagarna han har kvar här.
Vi ses i kväll och äter tillsammans igen, som vi har gjort varje dag.



Igår åt vi moussaka som väl inte imponerade särskilt på någon av oss. Sedan köpte vi godis med oss hem och avslutade återigen kvällen med att se ett avsnitt av ett av Filip & Fredriks program.
Superhärligt.
Med alvedon i kroppen blir ju livet gött trots förkylning. 

Det var det. Söndag på Cypern och jag siktar mot 65 tusen. Målet är ju 80 innan jag åker härifrån, men jag drar upp takten i morgon då jag verkligen hoppas att jag är betydligt friskare.
Jag kommer att landa på 90 innan jag lämnar in första utkastet till förlaget den 16e augusti. 95 när jag är helt klar, typ. 
Det byggs på mer än det tas bort, och den här gången är det inte kryddat alls utan storyn är "bara" nedskriven. Broderierna får komma i nästa vända. 

Tjohoo.







2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det känns bättre idag så du hinner både jobba och vara ute. Krya på dig,jag önskar dig massor med energi bland bokstäverna och orden :)! Kram!
Marianne

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack, Marianne!