Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 22 november 2016

Igår var en av de där dagarna då jag verkligen inte gjorde någonting.

En kort promenad medan jag lyssnade på Värvet, handlade och lagade mat. Det är allt på en hel dag.
Resten vet jag inte riktigt. Jag läste inte, sov inte heller.
Men jag somnade elva och sov till strax efter sju.
Sedan jag skickade manuset för en vecka sedan så har jag sovit enormt mycket och länge, jämfört med när jag skrev, så jag förmodar att jag har lite att ta igen och att jag inte är där än för jag har en rätt låg energinivå.
Idag måste jag i alla fall längre än till Lidl, jag måste till centrum, för kattmaten är slut.

Och efter att ha sett klart Luther på Netflix (lite för läskig ibland så då spolade jag, vilket gjorde att jag missade hälften, men det gör inget. Jag fattade ändå) så tycker jag att Idris Elba ska spela nästa Bond.

Han hade varit grym.


Och på tal om Netflix: På fredag släpps nyinspelade avsnitt av Gilmore Girls. Det får mig väldigt sprittig mitt i all tröttkoma.
Första säsongen står det, men om det är ett eller alla fyra nyinspelade program vet jag inte. 
Iiiiiii.

2 kommentarer:

Kristina W sa...

Åh sova är det bästa! Jag sover gärna tio timmar om jag bara fåååår. Men det är ju inte alltid möjligt tyvärr :(

Åsa Hellberg sa...

Sova är underbart!